For at gøre shopping med os endnu nemmere, bruger vi cookies. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du at bruge disse cookies.
HACCP Kvalitetsmærke

Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)
Slimex 15 Garanti

Slimex 15 Hvordan Virker Det

Slimex 15: Hvordan virker det?

Slimex 15 introducerer en ny generation af vægttab produkter . Navnet på denne magtfulde formel er baseret på de ingredienser, det indeholder, alle arbejder i harmoni sammen. Mænd og kvinder i alle aldre, der ønsker at tabe sig i området i deres mave, hofter, balder og lår kan stole på Slimex 15 kosttilskud for flere kosttilskud.

Slimex 15 Plus

Produktet Slimex 15 Plus er udviklet til at støtte dig i en sikker og ansvarlig måde. Ingredienserne er blevet omhyggeligt udvalgte og indeholder alle synergistiske kvaliteter. Den vigtigste ingrediens er Garcinia Cambogia, men nogle af de andre komponenter er for eksempel Citrin HCA og chrom Picolinate.

De unikke kapsler af Slimex 15 Plus vægttab pillerne indeholder vores "Extended Release" teknologi, som sikrer, at kroppen absorberer ingredienserne gradvist. Takket være kombinationen af kvalitetsingredienser og den nyeste teknologi, har vi formået at udvikle en stærk og sikker formel.

Slimex 15 Cellu control

Udover vægttab piller, vi også har Slimex 15 Cellu cellulite piller i vores sortiment af produkter. Disse kapsler er også udviklet med den revolutionerende teknologi, "Extended Release" og har derfor til formål at arbejde over en længere periode. Produktets naturlige og sikre egenskaber har altid været det centrale begreb under udvikling. Ønsker du at løse din mave, balder, ben og andre problematiske områder? Anti-cellulite piller målet at slippe af med cellulite ved fugtgivende huden, forbedre elasticitet på celle-niveau, fjerne overflødige væsker, tilføje næringsstoffer og fremskynder fedtforbrændingen. Bemærk venligst at resultater kan variere individuelt. Takket være de teknikker og ingredienser, der anvendes, Cellu kontrol er sikrere og sundere end crash kostvaner eller risikable behandlinger.

Slimex 15 Vitamin

Ny på Slimex 15 kosttilskud: Slimex 15 vitaminpiller ! Dette tillæg indeholder mange typer af vitamin B, calcium, biotine og meget mere. Formlen er allergen-fri. Tænker du at tabe sig, men ønsker at sikre, at din krop får alle de lige næringsstoffer? Slimex Vitamin kan supplere potentiel mangel på disse komponenter. Ved at kombinere vitaminer med vægttab produkter, du vælger en sund og ansvarlig metode.

Derudover kan du altid gøre brug af den Slimex 15 Plus garanti : Hvis du ikke er tilfreds kan du få dine penge tilbage! At nå din idealvægt er inden for din rækkevidde. Bestil din Slimex i vores webshop.

Der er ingen varer i denne kategori.