For at gøre shopping med os endnu nemmere, bruger vi cookies. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du at bruge disse cookies.
HACCP Kvalitetsmærke

Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)
Slimex 15 Garanti

Slimex 15 kost Tips

Ordentlig Motivation er halvdelen af kampen mod overskydende fedt

Kostvaner er kun midlertidig, mens en livsstilsændring er permanent! Derfor er det af afgørende betydning, at du finder den rette motivation, ikke kun at starte ud med at tabe sig, men for at sikre, at du holde det ud, så godt! Gøre dette ved at finde korrekte spisevaner, der hjælper dig med at vedligeholde din vægt.

Med hjælp af sin kraftfulde ingredienser L-tyrosin og cholin kaliumbitartrat hjælper Slimex 15 Plus dig med at koncentrere sig om målet ved hånden! Glem ikke at rengøre dit køkken af potentielle fristelser, og sørg for at søge støtte til din vægt tab planer i din familie og venner!

Drikkevand til at støtte dit vægttab mål

Vand renser kroppen og stabiliserer din kropstemperatur. Det indeholder værdifulde mineraler og vitaminer. Vær forsigtig med sodavand og frugtsaft, der indeholder masser af overskydende sukker, og undgå alkohol, så meget som du kan. Kunstige sødestoffer er ikke svaret heller! Hvis du ønsker at tilføje nogle smag til din drik, prøve at drikke te i stedet!

Alle voksne bør drikke mindst halv gallon (2 liter) vand om dagen. Et vigtigt tip er at have et stort glas vand, når du føler trang kommer på, som gør så vil fylde din mave og undertrykke din appetit.

Motion øger din fedtforbrænding hastighed endnu mere

Grunden til Slimex 15 Plus er så stor for sportslige publikum, er, at det indeholder ingredienser, øge dit stofskifte, energi niveauer og motivation. Det vil hjælpe dig med at gå den ekstra mil, lige når du har brug for det endelige skub til at bære!

Det betyder ikke motion bør altid handle om øve dig selv. Hvis du fører en overvejende stillesiddende livsstil, kan endda gå for en rask gåtur hver dag gøre underværker for din vægt. Hvis du er på udkig efter ekstra motivation til at begynde at bevæge sig, hvorfor ikke prøve en skridt tæller? Trænings behøver ikke at være en akkord. Gøre din træning, arbejde for dig!

Du kan ikke Have vægttab uden en sund morgenmad

Vi har alle hørt udtrykket at morgenmad er "det vigtigste måltid på dagen". Nå, er nogle gange klichéer sandt! Mens mange mennesker tror, at de vil tabe sig hurtigere, når de springer morgenmaden, er det faktisk modsat!

Det værste du kan gøre er springe morgenmaden, som dit stofskifte vil har brug for mere tid til at vågne op, og hvis der er én ting, der har brug for at holde din overvægt, det er en stærk stofskifte! Start din dag godt ved at erstatte hvidt brød og sukker med fuldkorns produkter, der indeholder vigtige fibre og langsomme kulhydrater.

At få en god nats søvn gør underværker for din vægt

Videnskaben har bevist, at få nok kvalitet søvn om natten er afgørende for dit vægttab indsats. Mængden søvn du får indflydelse på din niveauet af ghrelin, også kendt som "sult hormon". Det betyder, at hvis du ikke får nok søvn, din ghrelin niveauer vil blive højere, og du vil være mere tilbøjelige til at cravings.

Det er vigtigt, at din søvn er af høj kvalitet selv. Mens alkohol kan sætte dig til at sove hurtigere, vil i høj grad mindske sagde søvnkvalitet. Vær sikker på at gå i seng til tiden og forsøge at vågne op på det samme tidspunkt hver dag, selv i weekenderne!

Der er ingen varer i denne kategori.