For at gøre shopping med os endnu nemmere, bruger vi cookies. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du at bruge disse cookies.
HACCP Kvalitetsmærke

Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)
Slimex 15 Garanti

Slimex 15 Cellu Control Brug & Ingredienser

Vigtigste brug: Cellulite
Marked navn: Slimex 15 Cellu Control

Slimex 15 Cellu kontrol brug og indtag rådgivning

Metode til indtagelse: 2 kapsler om dagen med masser af vand, de bedste resultater, anbefaler vi at tage en kapsel før frokost og en før middag.

Slimex 15 Cellu Contol kapsler kan bruges fra 1 til 6 måneder, jo længere den behandling, de flere resultater får man. Bruge Slimex 15 Cellu kontrol hver dag og holde din hud stram og sund.

Råd: første 2 måneder 2 kapsler pr. dag og derefter 1 kapsel per dag på din ønskede resultat. 

 

Ingredienser: Pr. 1 kapsler
 
Guarana 85 mg EP: 20% koffein (hvid) de biokemiske stoffer i Guarana frø (Paullinia Cupana) er Guaranine (svarer til koffein) og den nært beslægtede alkaloider theobromin og theophyllin. Den oprindelige befolkning i Amazonas-området i Sydamerika bruges frøene fra Guarana-planten primært som en energi boost og fordi det hjælper afføringen at gøre tykkere. Guarana bær plukkes manuelt. Så bær for et par dage med lidt lys fermenteret, så kødet fjernes. Frøene er så tør brændt.

Padderok/markafgrøder enhed hestehale 85 mg EP: 7% Silica Equisetum arvense, generelle vegetabilsk, fælles Padderok og dyrkede enhed landbrugsjord hestehale er en urteagtige flerårig plante, der kommer ud af Arktis og de tempererede områder i den nordlige halvkugle. Navnet Padderok er afledt af latinske rødder equus, hvilket betyder "hest" og seta hvad "hår"

Indiske penny wort 85 mg EP: 10% Triterpener HPLC

Marietidsel 85 mg EP: 80% silymarin Marietidsel, Silybum marianum, populært kendt som er en plante af Asteraceae familien, der kan være op til to meter høj. I engelsk plante marietidsel: "milk thistle". Planten blomstrer hvert år eller en gang i to år, afhængigt af regionen.

L-carnitin 85 mg EP: assay min. 97% L-carnitin, ofte kun carnitin er en ikke-essentiel aminosyre, der er fremstillet af den essentielle aminosyrer methionin og lysin i leveren, hjerne og nyrer. Det er også opnået gennem kosten.

Sort peber 1 mg EP: min. 98% Piperine black pepper (Piper nigrum) er et proprietært navn for et supplement baseret på piperin, et rent ekstrakt, der ekstraheres fra sorte peberfrugter, der vokser i den fugtige, frugtbare jord i Sydindien

Der er ingen varer i denne kategori.