Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)

Slimex® 15 Cellu Control 60 kapsler & 60 Slimex® 15 Vitamin kapsler (godt for 1 måned)

New -13% Slimex® 15 Cellu Control 60 kapsler & 60 Slimex® 15 Vitamin kapsler (godt for 1 måned)

Gratis Fragt

✅ Forsendelsesomkostninger er fri start fra € 50, -
✅ Alle andre lande fri fra € 50, -
TIP! Med to pakker gratis forsendelse!

✅ Bestilt før 23:59 h? Leveres i 2 til 3 dage i Danmark!
✅ Du bestiller direkte fra producenten af Slimex 15 produkter
✅ Slimex 15 produkter Ikke gode penge tilbage! Garanti
✅ Certifikat producent, Se certifikat
✅ TIP! Opret en konto og gemme point

✅ De Slimex 15 kapsler kan anvendes fra 1 til 6 måneder.
✅ Jo længere behandlingen, jo flere resultater, du vil have.
✅ Brug Slimex 15 hver dag og bo på din ønskede mål vægt.

Visninger: 1096 Produktkode: SLXCx1 + SLXVx1
Bonuspoint: 6
Lagerbeholdning: 100
081 Produkt(er) Solgt
€ 74,90 € 64,95 Excl. moms: € 59,59 Pris i bonuspoint: 60
Antal: Læg i kurven

Cellulite behandling? Slimex 15 Cellu kontrol!

Slimex 15 Cellu kontrol er en unik formel, der kan bruges til at få glat hud. Masser af siddende, drikke, ryge og stress er blot nogle af årsagerne til forstyrrelser i lymfesystemet. Dette kan føre til cellulite. Ønsker du at finde en behandling for din cellulite? Slimex 15 kosttilskud tilbyde cellulite piller.

Hvad er Slimex 15 Cellu kontrol?

Slimex 15 Cellu kontrol er ernæringstilskud, der blev udviklet af forskere til at undgå cellulite. Formålet er at gøre din hud ser glat og levende. Takket være en revolutionerende ny teknologi absorberer kroppen gradvist ingredienserne i anti-cellulite piller på en naturlig måde. Cellulite piller sigte arbejder over en længere periode og er derfor bedre og sundere end crash slankekure. Mulige resultater, bortset fra behandling af cellulite, kan omfatte:

  • Optimal hud hydrering
  • Nærende huden takket være blodcirkulationen
  • Forbedret fedtforbrændingen
  • Slippe af med overflødig væske
  • Tilføje nutritients
  • At reducere fedt oplagring i maven, balder, ben og andre problematiske områder

Bemærk venligst, at virkningerne kan variere fra person til person. Kapslerne indeholder unikke og naturlige ingredienser. Ikke Pine dig selv længere med risikable behandlinger, dyre kosmetiske produkter eller usund praksis. Vælg i stedet en verdensklasse behandling med Slimex 15 Cellu kontrol!

Hvornår og hvordan man bruger

For at forbedre behandling af cellulite og for din sikkerhed, er det vigtigt at læse instruktioner og begrænsninger og sørg for at holde sig til dem. Brug Slimex 15 Cellu kontrol som følger:

  • Tage 1 kapsel før du spiser med 1 til 2 glas vand
  • Kun tage den anbefalede daglige dosis af 2 kapsler
  • Muligt at blive brugt ved middagstid
  • Opbevar på et køligt og tørt sted

Bemærk:: dette produkt er ikke egnet for personer under 18 år. Ikke skal anvendes under graviditeten eller hvis du forsøger at blive gravid, mens du ammer, hvis du har problemer med blodtryk, hjerte eller vaskulære sygdomme, psykologiske problemer, respiratoriske problemer eller når du er overfølsomme over for en af ingredienserne. Når du er i tvivl, bedes du konsultere en læge! For optimal effektivitet anbefales det for at bruge cellulite piller i kombination med en afbalanceret kost og regelmæssig motion.

Købe vitaminpiller på Slimex 15 kosttilskud

Vil du forblive sunde mens du mister vægt? Derefter supplere dit vægttab program med de rigtige vitaminer! På Slimex 15 kosttilskud kan du bestille vitaminpiller, der er fyldt med B-vitamin, biotin og calcium. God at kombinere med vores slankeprodukter eller bare at tage dagligt, hvad enten du ser din vægt eller ej. På den måde du fortsætte med at gøre dette på en ansvarlig måde!

De rigtige næringsstoffer

Mange mennesker ofte vælger strenge og usunde kostvaner, hvor de ikke får de rigtige næringsstoffer. Den slankende produkter fra Slimex 15 kosttilskud hjælpe dig med at nå din idealvægt på en sundere måde. For at være ekstra sikker på at din krop får hvad den behøver, købe vitaminer er en god mulighed. Især når du ikke vælge standard B-vitamin pillerne fra apotek, men vitaminpiller i vores webshop! Vores supplement indeholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, C og D3. Fordi det indeholder flere typer af vitaminer, har det en mere alsidig effekt end bare en B-vitamin supplement. Kapslerne er desuden allergen-fri. Bemærk: vitamin kapsler er et værdifuldt supplement, men ikke en erstatning for en normal kost!

En gunstig kombination

Naturligvis vitaminerne også kan bruges uden at tabe sig, eller når du tager andre produkter. Men for at optimere din Slimex 15 oplevelse, det er nyttigt at købe begge vores vitaminpiller samt vores slankende piller og/eller vores cellulite piller. Du vil blive overrasket over hvor godt de forskellige produkter komplementerer hinanden. Desuden, denne måde du behøver ikke at gå til flere adresser at købe din slankende kapsler, cellulite piller og vitamin B på Slimex 15 kosttilskud kan du finde alt i en webshop. Meget handy og nogensinde så let. Tag et kig på vores combo-tilbud !

Ikke vente længere og købe din vitaminpiller på Slimex 15 kosttilskud. Bestil nemt i webshoppen og du vil modtage det indenfor et par arbejdsdage. Anbefalede daglige dosis er 1 kapsel per dag. Læs indlægssedlen før brug og tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål!

Der er ingen anmeldelser af dette produkt.

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse:Obs: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Indtast koden i feltet nedenfor: