Leveringstid Oplysninger

Forsendelsesomkostninger er gratis fra € 50, -

Når betalingen er godkendt eller modtaget, modtage både kunde og Slimex 15 Supplements en e-mail med angivelse af at betaling er blevet behandlet med succes. Vi derefter gå videre med hensyn til at fremskynde din ordre. Ordrer modtaget inden 23:59 (12 pm) GMT + 1 (CET) tid er 99% garanteret til at forlade den samme dag. I travle perioder afsendes varer senest den følgende dag.

I tilfælde af, at varerne ikke er på lager, vil du underrettes via e-mail med en forventet leveringstid, giver dig mulighed for at annullere eller ændre din ordre, at vente på manglende varer skal genopfyldes eller leverancen i to dele (anden forsendelse på vores regning).

Vi skib med POSTNL eller DHL eller CORREUS.
Når leveret, modtager du en e-mail med spor - og trace-detaljer, så du kan følge din pakke hele vejen til døren. E-mail vil blive sendt til den adresse, der er leveret på det tidspunkt din ordre blev afgivet.

Leveringstider for Nederlandene, 1 til 2 dage / andre lande 2 til 6 dage.

Forventet levering gange Europa forsendelser:

VÆRE = 2 dage
DE = 2 dage
DK = 2-3 dage
SE = 2 tot 5 dage
UK = 2-4 dage
FI = 3-6 dage
N = 2-5 dage
CH = 2-3 dage
PÅ = 2-3 dage
LUX = 1-2 dage
FR = 2-4 dage
ES = 3-4 dage
POR = 3 a 5 dage
PL = 2-4 dage

Slimex 15 Supplements er ikke ansvarlig for forsinkede ordrer på grund af problemer med POSTNL eller DPD. Men vi vil bestræbe sig på at gøre vores bedste for at løse problemer, hvis de indtræffer. Hvis du ikke har modtaget varerne inden for den forventede tidsramme, bedes du kontakte os så vi kan undersøge.

Vi leverer ikke varer til postbokse eller Poste Restante-adresser.