Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse for www.slimex15-plus.dk

På denne side vil du finde ansvarsfraskrivelsen ved www.slimex15-plus.dk, som det er tilgængelig for dig af Nutritional Supplements Wholesale. I denne erklæring om ansvarsfraskrivelse giver vi emne hvorunder tilbyder vi dig oplysningerne på vores hjemmeside.

Intellektuel ejendomsret

Anvendelsen af oplysningerne på denne hjemmeside er gratis, så længe du ikke kopiere, distribuere eller denne information på anden måde bruges eller misbruges. Du kan genbruge oplysningerne på denne hjemmeside de betingelser, som fastsat den præceptiv lovgivning.

Uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Nutritional Supplements Wholesale tillader ikke at tekst, billeder eller andet materiale på dette websted til at bruge. Den intellektuelle ejendomsret hviler med Nutritional Supplements Wholesale.

Ingen garanti på nøjagtighed

Hvis det er relevant:

For priser på vores hjemmeside stræber vi efter den omhyggeligt muligt opfattelse af virkeligheden og de tilsigtede priser. Fejl, der opstår og kan identificeres som programmering eller tastefejl, er aldrig en grund til en kontrakt eller aftale med kosttilskud at påstå, at antage eller engros.

Nutritional Supplements Wholesale sigter mod som nuværende muligt hjemmeside. Hvis på trods af disse bestræbelser, oplysninger eller indhold på denne hjemmeside er ufuldstændig og eller forkert, kan så vi acceptere ethvert ansvar.

Oplysninger og/eller produkter på denne hjemmeside leveres uden garanti af nogen art og eller krav til nøjagtighed. Vi forbeholder os ret til at ændre, slette eller disse materialer til at placere igen uden forudgående varsel. Nutritional Supplements Wholesale accepterer ikke ansvaret for eventuelle oplysninger offentliggjort på hjemmesider som vi henviser til af hyperlinks.

Ændringer

Bør ændre denne ansvarsfraskrivelse, så du finder den seneste version af ansvarsfraskrivelsen ved www.slimex15-plus.dk på denne side.