Betalingsmetoder

Du kan betale af Slimex 15 Supplements nemt og sikkert

 

Betalingsmetoder

Tak fordi du besøger vores webshop og vælge os som dit salg. Er du kommer til at bestille noget, du kan kassen med Sisow. Sisow kan du bruge næsten alle kreditkort, ideelle eller ved betaling via bankoverførsel. Alle betalinger er Gratis
Vores tyske kunder kan nu også med SOFORT BANKING betaling.

Slimex 15 Supplements har altid tilstrækkelig lagerbeholdning, så så snart vi har modtaget din ordre og betaling, vil vi gøre ordren klar til sikker forsendelse med DPD eller GLS, POSTNL.

Hvis du har spørgsmål, send en email til vores team af kundeservice. De besvare dine e-mails hurtigt og klart og vil hjælpe dig til at fuldføre bestillingen.

Vi håber at se dig snart på Slimex 15 Supplements: elske din krop, balance i dit liv med den nye generation Slimex 15 plus!

 

1. SISOW
Hvordan virker Sisow?

 • 1. gå til 'min vogn'.
 • 2. Vælgkomplet rækkefølge'.
 • 3. du vil blive givet to muligheder for at fuldføre din ordre:
  • a. nye kunder: gå til at registrere eller vælgekassen uden konto'
  • b. registrerede kunder: gå til 'Login og checkout'
 • 4. check/Optag dinebetalingsoplysningerog klik 'næste skridt'.
 • 5. Vælg din 'shipping metode eller gratis forsendelse'' og klik 'næste skridt'.
 • 6. a. vælge dine ' betalingsmetode', og klik"næste skridt'. Læs mere på punkt 7.
 • 6. b. Vælg 'GLS Holland-cash på levering', klik på 'næste trin', tjekke dine ordreoplysninger og klik på 'Afgiv ordre'. Din ordre er nu afsluttet.
 • 7. check dine ordreoplysninger på 'Tjek din ordre'.
 • 8. Vælg "jeg accepterer vilkår og betingelser" og klik på 'Afgiv ordre'. Du vil nu automatisk gå til webstedet sikker remote betaling af TargetPay.
 • 9. efter betaling tilbage du automatisk til vores webshop.

Data fra vores kunder:
Selvfølgelig sikker data af dine kunder fremragende (SSL).

 

2. betaling VIA bankoverførsel
Hvis du ordrebeløb uden medvirken af Sisow, så ønsker at overføre direkte til Holland, Slimex, skal du bruge den følgende kontooplysninger:

ING
Kontonummer:
0006623196
Konto indehaver: SLIMEX 15 SUPPLEMENTS
IBAN: NL53INGB0006623196
BIC: INGBNL2A 

Vigtigt : Behage omfatte dit navn, kundenummer og ordre nummer med betalingsreference. Så snart vi modtager din betaling, sender vi din ordre.

 

3. iDEAL: sikker betalinger

MERE OM IDEAL
For hollandske kunder i dag er ideelle, vil nedenfor du finde forklaringen på iDeal.

Hvad er iDEAL?
IDEAL giver dig mulighed for pålidelig, sikker og nem dine online-køb. Ideelt er systemet, der forbinder dig direkte til dit Internet Banking program med et online køb. For at bruge iDEAL, behøver du ikke at registrere for at hente filer eller Opret en konto. Bruger du Internet bank på ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, regioner Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers eller SNS Bank, så du direkte kan betale med iDEAL. Du skal hurtigt og nemt tælle i den velkendte internetbetaalomgeving på din egen bank. Betaler du rent faktisk har brugt.

Hvordan virker ideelle arbejde?

Betale med iDEAL skal du gøre i et par trin:

 • Du bestiller en vare eller tjenesteydelse fra consumers' Association;
 • Vælg iDEAL som betalingsmiddel;
 • Vælg den bank, hvor du arrangere dette online banking;
 • Du er direkte i den kendte Internet Banking program af din bank;
 • De relevante data for dit køb er allerede udfyldt;
 • På den for dig kendt måde du betaling;
 • Du vil modtage en bekræftelse på din bank;
 • Du vender tilbage til online butik, bestilling og betaling vellykket!

Hvad er fordelene ved iDEAL?

Ideel tilbyder dig som forbruger flere fordele sammenlignet med andre betalingsmetoder:

 • Ideelle er at betale via netbank, så fortrolig og sikker med bedste priser garanteret.
 • Kan betale med iDEAL med det samme, du ikke behøver at registrere for at hente filer eller Opret en konto.
 • Hvis du allerede har online banking med ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, regioner Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers eller SNS Bank, kan du direkte bruge iDEAL.
 • Ideelt er nemt og hurtigt for at bruge, alle betalingsoplysninger er udfyldt for dig og du vil underrettes straks af den succesfulde betaling.
 • Du elsker konstant kontrol og overblik på din betaling, den ideelle betaling er straks forarbejdede og synlig i din kontoopgørelse.
 • Dit navn og konto nummer er ikke varet til consumers' Association leveres efter din betaling er blevet godkendt. Holde din så selv kontrol over sådanne personlige oplysninger i modsætning til betalinger med kreditkort.

Ideelt er tilgængelige for forbrugerne at Internet bank på ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers og SNS Bank. Forbrugerne, netbank, direkte kan bruge iDEAL. Der er flere og flere banker på, så tjek med din bank, din bank ikke bør stadig bruge den ideelle betalingssystem.

 

4. Mister Cash: Hvordan fungerer det?

Mister Cash er en bredt accepteret betalingsmåde i Belgien. Operationen er magen til det nederlandske iDEAL. Betalingen starter ved at indtaste kortnummer på forsiden af kortet og dens udløbsdato. Du skal derefter bekræftes gennem betaling sikkerhedsenhed fra en debitors bank. For eksempel via en kortlæser med pinkode.
Under skærmene får kunden at se efter hinanden:

Trin 1
Indtastning af nummer betalingskort:

Trin 2
At give en præference for en visse sikkerhedsenhed:

Trin 3
Overtager koderne fra kortlæseren bekræfte:

Trin 4
Transaktionen er afsluttet, vender tilbage til onlinebutikken eller websted for at fuldføre bestillingen:

 

5. SOFORT Banking: Hvordan virker det?

Et SOFORT bank betaling er i virkeligheden en bankoverførsel, som det er normalt også foretaget via netbank. Fordelen er, at den overordnede SOFORT Banking arbejder for flere tilgængelige lande. Dette betyder, at en bruger kan vælge hvilket land, han eller hun kommer og derefter betalingen kan finde sted, uanset internationale problemer. Online butik vil modtage et signal om, at sætte overførsel er klar. Her er hvordan det virker.

(Vigtigt: disse eksempler og screenshots er skrevet, baseret på den tyske driftsmiljø. Andre lande kan have forskellige skærme).

Trin 1
Kunden vælger produktet og vælge betalingsmetoden i skærmbilledet SISOW - SOFORT Banking rækkefølge. Klik her for at starte en testtransaktion.

Trin 2
Dette sætter kunden i det operationelle miljø af SOFORT Banking. Vælg her den kunde fra hvilket land, han eller hun kommer, og at anvende antallet af bank udfyldes. Er en praktisk søgefunktion, føjes til dette nummer til at finde ud af.

Trin 3
Nu kommer kunden på skærmen hvor logget bør være på hans eller hendes bankoplysninger.

Trin 4
Hvis kunden bedt om at en TAN sidste sikkerhedskode.


Så snart kunden har korrekt gennemført koden TAN returneres han eller hun direkte til webshoppen.

 

6. BETALING VIA PAYPAL

Hvad er PayPal og hvordan virker det?

Via PayPal kan du sende og modtage penge online hurtigt og nemt. Du kan overføre penge til (internationale) Web-butikker.

Betal Online

For at overføre penge til grossister, behøver du kun modtagerens e-mail-adresse. Gennem din bankkonto eller kreditkort til din PayPal konto til at registrere, kan du sende en betaling via fanen send penge. Pengene er indbetalt på kontoen af modtageren og kan derefter tages til en bankkonto eller bruges til at foretage en betaling.

Hvis du handler online og PayPal logoet kan findes på webstedet for online butik er angivet, kan du også betale her med PayPal. Du behøver ikke at vælge PayPal betaling kun. Du vil derefter blive bedt om at logge ind på din konto og bekræfte betalingen. Dine finansielle oplysninger er aldrig til sælgere eller webshops vist.